Sol, utskick och fåfänga

Kära bloggen,

Vilken strålande dag, va! Solen skiner och det är fredag. Inte ens mitt dödliga skoskav som jag har på fem ställen kan få mig på dåligt humör när våren gör sig påmind på sättet som den gör idag. Jag kan inte förstå att det är fredag redan. Har jag ens varit här på kontoret i veckan? Vad har jag gjort? Jag kommer inte ihåg. Världens sämsta praktikantblogg detta. I had one job, och det var att berätta om livet som praktikant men istället skriver jag om solen. Härliga solen, dock!

Nej, ansträngning nu, Ivana. Jag har faktiskt haft fullt upp. Jag har jobbat mycket med ett bud vi ska skicka ut nästa vecka. Sneak peak på innehållet kommer nedan..

flaggor

Kan du gissa vad har Mexiko, Libanon och Grekland har gemensamt?

Eftersom jag fokuserat så mycket på detta utskick i veckan har jag lite ont om bilder på annat, men här kommer två till:

Här är Elin och den nya praktikanten Calle.

Elincalle

– Susana, får jag fota dig? Behöver bilder till bloggen.

– Ja, men bara om mitt röda nagellack och min nya polotröja framhävs.

*Klick*

– Okej, den blev lite suddig men den duger. Kindbenen dock, wow, sa Susana och sprang iväg till ett möte.  

susana

Nu måste jag avsluta. Gud, vilket luddigt inlägg. Förlåt, Karin, jag lovar att det kommer ett ordentligare nästa gång!

Ivana Milovanovic, praktikant på Springtime