bloggrelationer

Springtime har i flera år arbetat med ambassadörer i sociala medier och har goda relationer till människor med inflytande i sociala kanaler inom bland annat mode, skönhet, träning och politik. Vi kan hjälpa dig att kartlägga digitala ambassadörer och att skapa egna relationer till dem.

3 tips för att lyckas med influencer marketing

21 april, 2016

A och O för att lyckas med influencer marketing är att hitta rätt influencers för ditt varumärke. Hittar du rätt personer blir de trovärdig avsändare och tack vare deras hängivna följare blir deras kanaler mycket betydelsefulla vid till exempel en produktlansering. Här kommer tre värdefulla tips att ha i åtanke vid obetalda samarbeten: 1) Research! Att hitta rätt influencer kräver omsorgsfull research. Oavsett..

Sol, utskick och fåfänga

11 mars, 2016

Kära bloggen, Vilken strålande dag, va! Solen skiner och det är fredag. Inte ens mitt dödliga skoskav som jag har på fem ställen kan få mig på dåligt humör när våren gör sig påmind på sättet som den gör idag. Jag kan inte förstå att det är fredag redan. Har jag ens varit här på..

Så här jobbar du med bloggare – del 4

17 juni, 2015

I snart fyra blogginlägg har ni fått följa mina tankar och tips på hur man som företag och som PR-byrå kan tänka och agera i arbetet med bloggare. I det fjärde och sista inlägget tänkte jag samla ihop några godbitar och prata om värdet av vårt arbete och vad det ger kunden. Jag tänkte också sammanfatta..

Så här jobbar du med bloggare – del 2

21 april, 2015

Sedan mitt förra blogginlägg har jag fortsatt grotta in mig i bloggvärlden som PR-konsult. Jag har föreläst om bloggare och bloggrelationer för Stockholms Universitet, haft möte om bloggare och PR på Berghs School of Communication och satt ihop ett roligt samarbete med en bloggare för en kund. Idag tänkte jag ta vid där vi slutade..