Springtime nominerade till European Excellence Awards!

3 november, 2017

            Vi på Springtime har blivit nominerade i European Excellence Awards i klassen för Employer Branding and Recruiting för vårt arbete med PVF. Det är väldigt roligt att bli nominerade för något som många personer på Springtime är involverade i. Det är dessutom en viktig fråga som i grund och botten handlar om att få..

Vi vann European Excellence Awards

10 december, 2015

Springtime och branschnätverket Ideell Second Hand (ISH) tog igår kväll hem guld i kategorin Public Affairs i årets European Excellence Awards. Det var vårt gemensamma arbete med att sänka momsen från 25 procent till noll procent moms för den ideella second hand-branschen som uppmärksammades. Det känns superkul att vinna! Speciellt eftersom det är med ett arbete som vi är otroligt stolta över..

Vi är nominerade i European Excellence Awards!

9 november, 2015

Springtime och branschnätverket Ideell Second Hand (ISH) är nu också nominerade i kategorin Public Affairs i årets European Excellence Awards. Det är vårt gemensamma arbete med att sänka momsen från 25 procent till noll procent moms för den ideella second hand-branschen som uppmärksammas. Det är ett arbete som vi är mycket stolta över eftersom det är ett arbete som verkligen gör skillnad..