150 års erfarenhet av kommunikation inom life science!

27 april, 2016

Vi firar att Springtimes life science- team har 150 års erfarenhet av kommunikation genom att intervjua Rolf Gulliksen. Rolf leder den operativa verksamheten och ansvarar också för Hallvarsson & Halvarsson gruppens samlade life science erbjudande. Han har själv över 25 års erfarenhet av strategisk kommunikation från den globala life science-industrin och kommunikationsbranschen. Vad gör life..

Stolta över nominering i Årets byrå 2015

11 februari, 2016

I går gick Regis prisutdelning av Årets byrå av stapeln. Vi vann tyvärr inte, men vi är otroligt stolta att Springtime blev nominerad till Regis årliga bransch- och kvalitetstudie! Årets byrå är en tävling där den byrå med nöjdast kunder vinner. Och Springtime var nominerad i kategorin PR-byrå över 25 miljoner i omsättning. Även om vi inte vann..

Springtime kan bli Årets bästa PR-byrå!

13 januari, 2016

Springtime är nominerad i den årliga tävlingen Årets byrå som anordnas av Regi! Vi är oerhört stolta över att vara nominerade i kategorin PR-byråer med 25+ miljoner i omsättning tillsammans med Gullers Grupp, Narva, Spotlight och Westander. Att vara nominerade i Årets byrå är extra roligt eftersom det baseras på vad våra kunder säger om oss. Som grund för nomineringarna ligger..