Springtime + CFL

18 januari, 2018

                  Min iver att få börja var stor. Jag fick en snabb rundtur av kontoret och känslan som ekade i väggarna var seriösa men av lekfulla toner. Det blir tydligt att kreativitetens mytomspunna värld är främjad på Springtime. Det känns att människorna brinner för sina uppdrag och..

Vill du få nya perspektiv på CSR?

18 januari, 2016

Det händer mycket inom CSR-fältet just nu. Utvecklingen går snabbt framåt. Det som var nytt för något år sedan är nu standard. Nya synsätt etableras och möjligheter uppstår. Därför finns det mycket att lära och utveckla. Till det nya hör sådant som utvecklad reglering, Shared Value-strategier, nätverkskommunikation, riskvärdering och krishantering, frågor om CSR och varumärken,..

Springtime tog silver i Spinn

20 november, 2015

Springtime tog hem silver i kategorin Årets non-profit i Spinn. Tillsammans med kunden Ideell Second Hand lyckades vi genom vårt arbete sänka momsen från 25 procent till noll procent för den ideella second-hand-branschen och därmed rädda verksamheterna. Det känns superkul att vinna. Speciellt med ett arbete som är så lätt att vara stolt över. Så klart eftersom vi tillsammans..