150 års erfarenhet av kommunikation inom life science!

27 april, 2016

Vi firar att Springtimes life science- team har 150 års erfarenhet av kommunikation genom att intervjua Rolf Gulliksen. Rolf leder den operativa verksamheten och ansvarar också för Hallvarsson & Halvarsson gruppens samlade life science erbjudande. Han har själv över 25 års erfarenhet av strategisk kommunikation från den globala life science-industrin och kommunikationsbranschen. Vad gör life..

Hallå där Martina Ternheim!

27 januari, 2016

Vårt Life Science team växer och Martina Ternheim är det nyaste tillskottet. Hon är som klippt och skuren för Springtime och vi är oerhört glada att hon valt att börja jobba hos oss. Här kommer några snabba frågor så ni kan lära känna henne bättre. Vad kommer du jobba med på Springtime? Jag kommer att..

Framtidens hälsa och ledarskap

25 mars, 2015

Under gårdagen medverkade jag vid ett panelsamtal på halvdagskonferensen Framtidens hälsa och ledarskap, som anordnades av Dagens Medicin och Veckans Affärer. I egenskap av talesperson för en yngre generation i arbetslivet fick jag prata en del om hur jag som ung upplever dialogen kring psykisk ohälsa i min bransch och vilka förväntningar jag har på..