Älska podcasts!

2 mars, 2014

Jag lyssnar på podcasts säkert två timmar om dagen. Ljud har en stor fördel när i konkurrens med annan medieanvändning. Det är givetvis att man kan ta del av det samtidigt som man gör annat och i princip vart man än befinner sig. Tack vare ett brett utbud av Podcasts kan man nu, precis som..

Springtime + Berghs = sant

5 september, 2013

Springtime har alltid haft ett nära samarbete med Berghs School of Communication. Inte nog med att vi håller kontoret nära skolan, vi har också tagit emot praktikanter, vår grundare Sofia Strömberg har varit skolans rektor, och vi har dessutom i flera år ansvarat för Berghs dagkurs i internkommunikation. I våras var det Cornelia Rudhs första..

Nya grepp utvecklar internkommunikationen

10 mars, 2010

Postningen ursprungligen publicerad i Springtimes nyhetsbrev. Springtime har alltid arbetat utifrån övertygelsen att ”skönhet kommer inifrån” Men  med åren har vi satsat allt mer offensivt. Internkommunikation har länge varit ett underutvecklat område i både företagen och inom pr-branschen. Möjligheterna att göra verklig skillnad har därför varit stora. – Om jag tittar tillbaka på det senaste..