Springtime och Fortum vann Digital Communication Awards!

23 september, 2015

Springtime tog hem guld i den internationella tävlingen Digital Communication Awards 2015 i Berlin tillsammans med kunden Fortum. Vinsten är i kategorin CSR Communication för insamlingskampanjen Ljusare Jul, till förmån för Stockholms Stadsmission. Totalt bidrog kampanjen med 267 180 kr till verksamheten. Kampanjen Ljusare Jul genomfördes som en del av Fortums julkampanj 2014. Med Ljusare Jul ville..

Springtime nominerade i två internationella tävlingar

28 augusti, 2015

Förra veckan fick vi tillsammans med vår kund Fortum den stora glädjen att bli nominerade i två internationella tävlingar för vår kampanj Ljusare Jul.  Vi har chansen att vinna Digital Communication Awards i Berlin inom CSR-kategorin. På Corporate Engagement Awards i London är vi nominerade i den fantastiska kategorin ”Best alignment of brand values during..

Case: Ljusare Jul med Fortum

21 april, 2015

  Skapa engagemang och synliggöra stockholmare i hemlöshet Inför julen 2014 fick Springtime uppdraget att skapa en julkampanj åt Fortum – ett av Sveriges ledande energibolag som producerar, distribuerar och säljer el, värme och kyla i Sverige. Fortum har i flera år bidragit till julbelysningen i Stockholms innerstad, och är samarbetspartner till Stockholms Stadsmission. Vi utgick från..

Springtime nominerade till Gyllene hjulet

12 mars, 2015

En del torsdagar i mars är lite bättre än andra. Idag är en sådan torsdag. I går kväll avslöjades nämligen att vi har chansen att vinna Gyllene Hjulet 2015. Tillsammans med vår kund Fortum är vi nominerade i kategorin Årets Samhällsengagemang. Det är vår gemensamma insamlingskampanj – Ljusare Jul – till förmån för Stockholms stadsmission..

Case: Scouternas mångfaldsprojekt Värsta fördomen

25 februari, 2015

Öka kunskap om fördomar och motverka dem Springtime arbetar sedan ett par år tillbaka med Scouterna – en av Sveriges största barn- och ungdomsorganisationer med ca 62 000 medlemmar. Under 2014 fick vi förmånen att stötta projektet Värsta fördomen – ett normkritiskt och antirasistiskt projekt som Scouterna driver i syfte att öka kunskapen om vad fördomar..