H&H Groups svar till #sistabreifen

11 december, 2017

H&H Group tackar för initiativet till #sistabriefen och alla bolag i gruppen stöttar uppropet fullt ut. H&H Group består av 12 byråer med ca 400 medarbetare. Varje byrå drivs med stor integritet och respekt för varje byrås kultur och varumärke. Det som förenar är en stark tro på att vi kan vara en kreativ plats..

Ett år till valet – så säger partiernas kommunikationsansvariga

4 oktober, 2017

Här om dagen publicerade Dagens Opinion intervjuer med partiernas kommunikationsansvariga kring partiets kommunikationsarbete ett år innan valet 2018. Jag har tagit fram en sammanfattning av deras artikel. Spara bilden eller öppna den i ny tab för att se bättre.    

150 års erfarenhet av kommunikation inom life science!

27 april, 2016

Vi firar att Springtimes life science- team har 150 års erfarenhet av kommunikation genom att intervjua Rolf Gulliksen. Rolf leder den operativa verksamheten och ansvarar också för Hallvarsson & Halvarsson gruppens samlade life science erbjudande. Han har själv över 25 års erfarenhet av strategisk kommunikation från den globala life science-industrin och kommunikationsbranschen. Vad gör life..

Stolta över nominering i Årets byrå 2015

11 februari, 2016

I går gick Regis prisutdelning av Årets byrå av stapeln. Vi vann tyvärr inte, men vi är otroligt stolta att Springtime blev nominerad till Regis årliga bransch- och kvalitetstudie! Årets byrå är en tävling där den byrå med nöjdast kunder vinner. Och Springtime var nominerad i kategorin PR-byrå över 25 miljoner i omsättning. Även om vi inte vann..

Hallå där Martina Ternheim!

27 januari, 2016

Vårt Life Science team växer och Martina Ternheim är det nyaste tillskottet. Hon är som klippt och skuren för Springtime och vi är oerhört glada att hon valt att börja jobba hos oss. Här kommer några snabba frågor så ni kan lära känna henne bättre. Vad kommer du jobba med på Springtime? Jag kommer att..

Springtime kan bli Årets bästa PR-byrå!

13 januari, 2016

Springtime är nominerad i den årliga tävlingen Årets byrå som anordnas av Regi! Vi är oerhört stolta över att vara nominerade i kategorin PR-byråer med 25+ miljoner i omsättning tillsammans med Gullers Grupp, Narva, Spotlight och Westander. Att vara nominerade i Årets byrå är extra roligt eftersom det baseras på vad våra kunder säger om oss. Som grund för nomineringarna ligger..

Det är i hur:et som magin skapas

21 december, 2015

Det hade varit skönt om vi kunde förutspå effekten av kommunikation. För visst hade det underlättat vårt arbete om vi alltid kunde säga exakt vilket resultat som vår kommunikation kommer ge. Men går det? I fredags fick Springtime besök av Erik Modig, doktor i kreativ kommunikation och forskare vid Handelshögskolan i Stockholm. Han har intresserat..

Susana Friberg kan bli Årets Rookie!

17 november, 2015
Susana Friberg

Hallå där Susana Friberg som är nominerad till Årets Rookie i Spinn 2015. Först och främst stort GRATTIS till nomineringen som Årets rookie i årets upplaga av Spinn! Vad har du för roll på Springtime idag? Jag är PR konsult där mitt expertisområde är mediestrategier och medierelationer. Jag är även projektledare och driver främst projekt inom..

Oansvarig ungdomsvård och MMA som triggar misshandel

24 november, 2014

 I dagens Aftonbladet rapporteras om en misstänkt misshandel som skedde efter en MMA-gala i helgen. Med lång erfarenhet av att ha arbetat med kommunikation inom sporten kan jag konstatera att den mediala uppmärksamheten är lika förutsägbar som enkelspårig. Ur medialt perspektiv är detta en perfekt story som både bekräftar det ”vi alltid visste” och en..

Ord är makt – om schyst kommunikation

20 november, 2014

Det spelar roll vad som sägs och visas. Det har betydelse att det sägs och visas. Det är viktigt hur det sägs och visas. Det säger Region Värmland, som har tagit fram riktlinjer för schyst kommunikation. De menar att det är du som skribent som väljer orden, och att du härmed har makt att kommunicera jämlikt. Schyst finns att ladda ner..