Vi ses i Almedalen

1 juli, 2018

                    Politikerveckan i Visby närmar sig, och flera av oss på Springtime är på plats. Hör gärna av dig om du behöver hjälp, bolla en idé eller bara ta en kaffe! Team Springtime som är på plats i Almedalen: Erika Andersson Carina Walding Jessica Katz Karin..

Vad gör en grafisk designer?

25 maj, 2018

Johanna heter jag och är Grafisk designer på Springtime!   Vad gör en grafisk designer? Jag hjälper våra kunder att förmedla budskap med hjälp av färg och form. Ibland bygger uppdragen på eller delvis på designlösningen och ibland är designen mer ett stöd/komplement i pågående arbetsprocesser. Springtime jobbar idag med fler uppdrag än någonsin där..

H&H Groups svar till #sistabreifen

11 december, 2017

H&H Group tackar för initiativet till #sistabriefen och alla bolag i gruppen stöttar uppropet fullt ut. H&H Group består av 12 byråer med ca 400 medarbetare. Varje byrå drivs med stor integritet och respekt för varje byrås kultur och varumärke. Det som förenar är en stark tro på att vi kan vara en kreativ plats..

Ett år till valet – så säger partiernas kommunikationsansvariga

4 oktober, 2017

Här om dagen publicerade Dagens Opinion intervjuer med partiernas kommunikationsansvariga kring partiets kommunikationsarbete ett år innan valet 2018. Jag har tagit fram en sammanfattning av deras artikel. Spara bilden eller öppna den i ny tab för att se bättre.    

150 års erfarenhet av kommunikation inom life science!

27 april, 2016

Vi firar att Springtimes life science- team har 150 års erfarenhet av kommunikation genom att intervjua Rolf Gulliksen. Rolf leder den operativa verksamheten och ansvarar också för Hallvarsson & Halvarsson gruppens samlade life science erbjudande. Han har själv över 25 års erfarenhet av strategisk kommunikation från den globala life science-industrin och kommunikationsbranschen. Vad gör life..

Stolta över nominering i Årets byrå 2015

11 februari, 2016

I går gick Regis prisutdelning av Årets byrå av stapeln. Vi vann tyvärr inte, men vi är otroligt stolta att Springtime blev nominerad till Regis årliga bransch- och kvalitetstudie! Årets byrå är en tävling där den byrå med nöjdast kunder vinner. Och Springtime var nominerad i kategorin PR-byrå över 25 miljoner i omsättning. Även om vi inte vann..

Hallå där Martina Ternheim!

27 januari, 2016

Vårt Life Science team växer och Martina Ternheim är det nyaste tillskottet. Hon är som klippt och skuren för Springtime och vi är oerhört glada att hon valt att börja jobba hos oss. Här kommer några snabba frågor så ni kan lära känna henne bättre. Vad kommer du jobba med på Springtime? Jag kommer att..

Springtime kan bli Årets bästa PR-byrå!

13 januari, 2016

Springtime är nominerad i den årliga tävlingen Årets byrå som anordnas av Regi! Vi är oerhört stolta över att vara nominerade i kategorin PR-byråer med 25+ miljoner i omsättning tillsammans med Gullers Grupp, Narva, Spotlight och Westander. Att vara nominerade i Årets byrå är extra roligt eftersom det baseras på vad våra kunder säger om oss. Som grund för nomineringarna ligger..

Det är i hur:et som magin skapas

21 december, 2015

Det hade varit skönt om vi kunde förutspå effekten av kommunikation. För visst hade det underlättat vårt arbete om vi alltid kunde säga exakt vilket resultat som vår kommunikation kommer ge. Men går det? I fredags fick Springtime besök av Erik Modig, doktor i kreativ kommunikation och forskare vid Handelshögskolan i Stockholm. Han har intresserat..

Susana Friberg kan bli Årets Rookie!

17 november, 2015
Susana Friberg

Hallå där Susana Friberg som är nominerad till Årets Rookie i Spinn 2015. Först och främst stort GRATTIS till nomineringen som Årets rookie i årets upplaga av Spinn! Vad har du för roll på Springtime idag? Jag är PR konsult där mitt expertisområde är mediestrategier och medierelationer. Jag är även projektledare och driver främst projekt inom..