Medieträning

Springtime kan hjälpa dig att bli redo för media. I en medieträning blandas teori med praktisk övning för att förbättra deltagarnas förmåga att nå ut med sina budskap i media. Träningen kan utformas för att förbättra deltagarans förmåga i allmänhet eller för ett specifikt tillfälle.

Passionerade presentatörer

23 april, 2014

Presentations- och medieträningar är en del av vardagen för en kommunikationskonsult. Själv har jag ägnat båda dagarna efter påsk åt just detta. Det är roligt, lärorikt (för alla parter) och ger snabba resultat. Det handlar om att välja budskap och leverera dem på övertygande sätt, att vinna förtroende för sin person och sina idéer. Veckans presentationer..

Helena Nordman-Knutson om Nokia-affären

3 september, 2013

Som PR-byrå brukar vi på Springtime oftast genomföra medieträningar och coacha våra kunder inför intervjusituationer. I morse fick vi dock synas själva då Springtimes konsult och telekomexpert Helena Nordman-Knutson kommenterade Microsofts uppköp av Nokias mobiltelefonenhet, live i TV4. Se inslaget här. Händelsen höll dock på att få en dramatisk vändning då kamerastativet föll och träffade Helena..