Stolta över nominering i Årets byrå 2015

11 februari, 2016

I går gick Regis prisutdelning av Årets byrå av stapeln. Vi vann tyvärr inte, men vi är otroligt stolta att Springtime blev nominerad till Regis årliga bransch- och kvalitetstudie! Årets byrå är en tävling där den byrå med nöjdast kunder vinner. Och Springtime var nominerad i kategorin PR-byrå över 25 miljoner i omsättning. Även om vi inte vann..

Springtime kan bli Årets bästa PR-byrå!

13 januari, 2016

Springtime är nominerad i den årliga tävlingen Årets byrå som anordnas av Regi! Vi är oerhört stolta över att vara nominerade i kategorin PR-byråer med 25+ miljoner i omsättning tillsammans med Gullers Grupp, Narva, Spotlight och Westander. Att vara nominerade i Årets byrå är extra roligt eftersom det baseras på vad våra kunder säger om oss. Som grund för nomineringarna ligger..

Vi vann European Excellence Awards

10 december, 2015

Springtime och branschnätverket Ideell Second Hand (ISH) tog igår kväll hem guld i kategorin Public Affairs i årets European Excellence Awards. Det var vårt gemensamma arbete med att sänka momsen från 25 procent till noll procent moms för den ideella second hand-branschen som uppmärksammades. Det känns superkul att vinna! Speciellt eftersom det är med ett arbete som vi är otroligt stolta över..

Springtime tog silver i Spinn

20 november, 2015

Springtime tog hem silver i kategorin Årets non-profit i Spinn. Tillsammans med kunden Ideell Second Hand lyckades vi genom vårt arbete sänka momsen från 25 procent till noll procent för den ideella second-hand-branschen och därmed rädda verksamheterna. Det känns superkul att vinna. Speciellt med ett arbete som är så lätt att vara stolt över. Så klart eftersom vi tillsammans..

Susana Friberg kan bli Årets Rookie!

17 november, 2015
Susana Friberg

Hallå där Susana Friberg som är nominerad till Årets Rookie i Spinn 2015. Först och främst stort GRATTIS till nomineringen som Årets rookie i årets upplaga av Spinn! Vad har du för roll på Springtime idag? Jag är PR konsult där mitt expertisområde är mediestrategier och medierelationer. Jag är även projektledare och driver främst projekt inom..

Vi är nominerade i European Excellence Awards!

9 november, 2015

Springtime och branschnätverket Ideell Second Hand (ISH) är nu också nominerade i kategorin Public Affairs i årets European Excellence Awards. Det är vårt gemensamma arbete med att sänka momsen från 25 procent till noll procent moms för den ideella second hand-branschen som uppmärksammas. Det är ett arbete som vi är mycket stolta över eftersom det är ett arbete som verkligen gör skillnad..

Springtime och Ideell Second Hand nominerade i Spinn 15

28 oktober, 2015

Springtime tillsammans med branschnätverket Ideell Second Hand (IHS) är nominerade i årets Spinn för vårt gemensamma arbete med att sänka momsen från 25 procent till noll procent moms för den ideella second hand-branschen. Det är ett arbete som det är lätt att vara stolt över. Så klart eftersom vi tillsammans lyckades ändra på beslutet, vilket inte är..

Vi är på Berghs Career Day

17 april, 2015

Idag är jag och min kollega Caroline Lidman på Berghs Career Day. Det är en dag där vi får en fantastisk möjlighet att träffa framtidens kommunikationsstjärnor. Vi är väldigt glada att vara en av de byråer som får vara med och speeddejta. Här bygger vi relationer med några av Sveriges mest eftertraktade studenter. Något som är..

Fler plåtslagare på jorden!

10 mars, 2014

Det finns få saker som är så roliga som att arbeta med förändringsprocesser. Förändring ställer höga krav både på våra kunder och på oss som konsulter. Förändring kräver tid, flexibilitet, långsiktighet, fokus och engagemang. Kul, men samtidigt skitjobbigt. Kul för att man hela tiden lär sig nya saker – skitjobbigt för att det ofta tar..

Helena Nordman-Knutson om Nokia-affären

3 september, 2013

Som PR-byrå brukar vi på Springtime oftast genomföra medieträningar och coacha våra kunder inför intervjusituationer. I morse fick vi dock synas själva då Springtimes konsult och telekomexpert Helena Nordman-Knutson kommenterade Microsofts uppköp av Nokias mobiltelefonenhet, live i TV4. Se inslaget här. Händelsen höll dock på att få en dramatisk vändning då kamerastativet föll och träffade Helena..