Springtime nominerade till European Excellence Awards!

3 november, 2017

            Vi på Springtime har blivit nominerade i European Excellence Awards i klassen för Employer Branding and Recruiting för vårt arbete med PVF. Det är väldigt roligt att bli nominerade för något som många personer på Springtime är involverade i. Det är dessutom en viktig fråga som i grund och botten handlar om att få..

Siris första månad på Springtime

12 januari, 2015

Den 24:e november förra året började Siri Andersson hos oss på Springtime efter att ha sökt Sveriges bästa chef i en uppmärksammad jobbsökarkampanj. Vi haffade henne under en lunch för att prata om hur tiden på Springtime känts sedan hon började. Hur har första tiden som PR-konsult varit? Sjukt spännande! De två första veckorna var..

Så piffar du din LinkedInprofil

7 januari, 2015

LinkedIn har idag drygt 2 miljoner svenska användare och är ett professionell nätverk för yrkessamma personer, ett socialt CV där man också kan samla rekommendationer och så kallade endorsements som kan intyga din expertis. Ett nätverk med fokus på arbetslivet snarare än privatlivet, och kanske finns det en viss sanning i uttrycket att man fördriver tid på Facebook medan..

Springtime välkomnar Siri Andersson

17 november, 2014

Siri Andersson, 21, som har fått stor uppmärksamhet för hennes kreativa sätt att söka nytt jobb, har valt att börja på Springtime. Hennes kampanj Sveriges bästa chef har uppmärksammats i traditionella och sociala media och nämnts som exempel på modernt jobbsökande på SIME. Hon börjar på Springtime den 24 november. – Det är fantastiskt roligt att..

Springtime rekryterar Caroline Lidman och Alexander Fagerlund

15 augusti, 2014

  Springtime har rekryterat Caroline Lidman, 24, som senast kommer från Edelman där hon har arbetat som bloggexpert och projektledare. Ungefär samtidigt börjar Alexander Fagerlund, även han 24 år, som tidigare har praktiserat på byrån, som juniorkonsult. Caroline, som var nominerad till Årets Rookie i Spinn 2013, har studerat kommunikation vid Uppsala Universitet och Berghs..

Vi förstärker med två specialister

16 januari, 2014

Springtime fortsätter att rekrytera specialister inom områden där vi har stark tillväxt. Vi förstärker nu med Erik Scherlund som seniorkonsult och mediestrateg och Karin Bäcklund som expert inom digital kommunikation. – Karin Bäcklund har lång erfarenhet av kommunikation och opinionsbildning i digitala kanaler. Vi har letat länge efter rätt person att ytterligare stärka vårt digitala..