Susana Friberg kan bli Årets Rookie!

17 november, 2015
Susana Friberg

Hallå där Susana Friberg som är nominerad till Årets Rookie i Spinn 2015. Först och främst stort GRATTIS till nomineringen som Årets rookie i årets upplaga av Spinn! Vad har du för roll på Springtime idag? Jag är PR konsult där mitt expertisområde är mediestrategier och medierelationer. Jag är även projektledare och driver främst projekt inom..

Springtime och Ideell Second Hand nominerade i Spinn 15

28 oktober, 2015

Springtime tillsammans med branschnätverket Ideell Second Hand (IHS) är nominerade i årets Spinn för vårt gemensamma arbete med att sänka momsen från 25 procent till noll procent moms för den ideella second hand-branschen. Det är ett arbete som det är lätt att vara stolt över. Så klart eftersom vi tillsammans lyckades ändra på beslutet, vilket inte är..

Fem nomineringar i Spinn!

20 oktober, 2015

Idag är extra stolta på Springtime! När nomineringarna till Spinn avslöjades ikväll stod det klart att Springtime är nominerade i hela fem kategorier. Ett kvitto på att vi har gjort väldigt mycket bra tillsammans med våra kunder under det senaste året.   Vi är nominerade i kategorin Årets non-profit och Årets massmediekampanj med #nollmoms på second hand för Ideell Secondhand. Vi..

Karin Bäcklund nominerad till Cision PR Influencer Award!

21 oktober, 2014

I kväll när nomineringarna till Spinngalan 2014 presenterades stod det klart att Springtimes digitala strateg Karin Bäcklund och Hallvarsson & Halvarssons Ulrica Schenström båda är nominerade till Cision PR Influencer Award. Priset är Cisions eget pris på Spinngalan och utmärkelsen går till den konsult inom PR och kommunikation som har haft störst inflytande i digitala medier under året. Vinnaren utses baserat..

Springtime nominerat i Spinn 2012

24 oktober, 2012

Springtime har tillsammans med Apoteket, PRO och SPF blivit nominerad för Årets Samhällsinformationskampanj för ”Okloka Listan” till den årliga tävlingen i effektiv marknads-PR, Spinn. Rekordmånga bidrag tävlade i årets upplaga, 167 tävlingsbidrag skickades in och vi håller tummarna för våra chanser på Spinngalan den 15 november i Friends Arena. Lär mer om tävlingen här: http://www.spinn.nu..

Springtime nominerade x 2 i Spinn 2011

27 oktober, 2011

Springtime är dubbelt nominerade i Spinn 2011,  en tävling i effektiv marknads-PR. Vi skickade in två bidrag och båda blev nominerade!