Springtime

Springtime jobbar med människor, varumärken och kommunikation. Med kommunikation bygger vi engagemang mellan människor och varumärken. Vi gör det för att utveckla oss själva, våra kunder och deras affärer.

De nominerade till Årets digitala kommunikatör i Almedalen är…

6 juli, 2017

Juryn har hittills utsett 9 nomineringar i Årets digitala kommunikatör i Almedalen. Juryn överlägger tills imorgon och fler kan bli nominerade. De nominerade är: #entd, Linnea Claeson, debattör och sportprofil, Annie Lööf, partiledare Centerpartiet, #Mingelmanikyren, #almedalsgarderoben, #samtalssoffan, Petter Stordalen, affärsman, #flerunga och #ochjagprotesterade. Vinnare i Årets digitala kommunikatör i Almedalen utses av en jury som ser..

Vem blir Årets digitala kommunikatör i Almedalen 2017?

20 juni, 2017

För tredje året i rad utser vi tillsammans med Notified Årets digitala kommunikatör i Almedalen. Ett pris som delas ut till den person, event, kampanj, företag eller organisation som varit mest tongivande och en förebild inom digital kommunikation under politikerveckan. Vinnarna utses efter genomslag, men en jury ser även till kvalitet, kanalval och originalitet spelar in…

Reformer, reformer, reformer – välkommen till Valbar!

Välkomna till Hallvarsson & Halvarssons Valbar i Almedalen onsdagen den 5 juli på Hästgatan 4, 2 tr! Temat för årets Valbar är reformer. Just nu lyser reformerna med sin frånvaro och dagens lösningar på problem verkar vara snabba istället för långsiktiga och effektiva. Därför har vi bjudit in topptjänstemän från finansdepartementet för att diskutera reformer, eller snarare de..

Onsdagens digitala buzz i Almedalen

6 juli, 2016

Fredag den 8 juli utser pr-byrån Springtime, mediebevakningsföretag Notified och Dagens Opinion Årets digitala kommunikatör i Almedalen 2016. Varje dag fram till dess kommer vi att släppa dagens mest uppmärksammade inlägg och kampanjer i sociala medier. Precis som under gårdagen diskuterades fastighetsbranschen och säkerhetspolitik mycket under onsdagen i sociala medier. Ser man till Instagram är det..

Halvtid i Almdalen

Solen har tyvärr bytts mot gråa moln och regn, denna Kristdemokraternas dag i Almedalen. Men partiledartal, seminarier, debatter, möten och mingel tar inte hänsyn till vädret. Det är full fart framåt och förväntningarna är höga. Inte minst för vår kollega Rolf Gulliksen, Chairman, Life Science Practice. En titt i hans kalender skvallrar om en fullspäckad..

Tisdagens digitala buzz i Almedalen

5 juli, 2016

  Fredag den 8 juli utser pr-byrån Springtime, mediebevakningsföretag Notified och Dagens Opinion Årets digitala kommunikatör i Almedalen 2016. Varje dag fram till dess kommer vi att släppa dagens mest uppmärksammade inlägg och kampanjer i sociala medier. – Agnes Wold har intagit Almedalen med sina träffsäkra citat. Det är inte alls omöjligt att vi får se..

Fullsatt på Springtimes och Hallvarsson & Halvarssons life science-seminarium i Almedalen

4 juli, 2016

Alla pratar om patienten i centrum – men vem vill vara patient? Det var temat för seminariet som vi tillsammans med Hallvarsson & Halvarsson anordnade på måndagen, inför en stor och entusiastisk publik. Det var en namnkunnig panel beståendes av Anders Lönnberg, regeringens nationella samordnare för life science, Catarina Andersson Forsman, generaldirektör på Läkemedelsverket, Karin..

Måndagens digitala buzz i Almedalen

Fredag den 8 juli utser pr-byrån Springtime, mediebevakningsföretag Notified och Dagens Opinion Årets digitala kommunikatör i Almedalen 2016. Varje dag fram till dess kommer vi att släppa dagens mest uppmärksammade inlägg och kampanjer i sociala medier. Vi kan efter två dagar konstatera att Djurens rätt är mycket starka på Instagram i Almedalen i år, med..

Söndagens digitala buzz i Almedalen

3 juli, 2016

Nu har årets upplaga av Almedalen äntligen dragit igång! Precis som förra året utser Springtime tillsammans med Notified Årets digitala kommunikatör i Almedalen 2016. Vinnaren kommer att presenteras på plats i Almedalen fredagen den 8 juli. Varje dag fram till dess kommer vi att släppa dagens mest uppmärksammade Almedalsinlägg som väckt mest uppmärksamhet i sociala..

Tio veckor går fort..

21 mars, 2016

Sista veckan äro kommen. Tio veckor på Springtime-kontoret har snart passerat och det är dags för mig att återvända till Göteborg och fördjupa mig i böcker och artiklar om strategisk kommunikation. Det har minst sagt varit en skillnad på att studera kommunikation och att utöva den praktiskt. Båda har sin charm, men jag fördrar nog..