Employer branding på Webbdagarna

16 mars, 2018

I nästa vecka ska jag prata på Webbdagarna här i Stockholm på temat Så lyckas du med Employer Branding i en allt hårdare konkurrens.  Anledningen att jag ska prata om just detta är att vi på Springtime allt oftare hjälper våra kunder med Employer Branding. Det är inte så konstigt egentligen. Rekrytering är en av de..

Spaningar från Webbdagarna 2016

23 mars, 2016

Jag har de senaste två dagarna besökt konferensen Webbdagarna i Stockholm. Temat i år var kunden i fokus, en viktig fråga och något som vi alla kan bli bättre på. Det har därför varit två dagar fyllda med inspiration som jag tänkte sammanfatta lite kort här. Webbpsykologi Författaren Nathalie Nahai, gick igenom webbpsykologi och hur det påverkar..

Relevanta tjänster att hålla koll på!

30 september, 2014

I förra veckan hade jag äran att få tala på Webbdagarna i Göteborg. Nästan 650 personer var på plats för att inspireras och lära sig en massa nytt om digital kommunikation och digitala affärer. Jag talade i spåret om sociala medier och rubriken var Nya tjänster att hålla koll på. Eftersom relevans var temat för Webbdagarna så..

Springtimes spaningar från Webbdagarna

19 mars, 2014

I dag har jag och min kollega Clara Fröberg spenderat dagen på Webbdagarna i Stockholm. Det är Internetworld som anordnar detta årligen återkommande tvådagarsevent som är ett evenemang för alla oss som jobbar med digitalt. För dig som inte bor i Stockholm kan jag tipsa om att Webbdagarna även anordnas i Göteborg, Malmö, Växjö och Luleå. Jag..